Welkom bij Patani Global Food B.V.


Patani Global Food B.V. is gevestigd in Amsterdam en heeft ruim 20 jaar ervaring in de groenten en fruit, en dit is inmiddels uitgebreid met meerdere productgroepen. Middels onze one-stop shopping formule leveren wij wereldwijd een uitgebreid en kwalitatief hoogwaardig assortiment bestaande uit AGF, Vis, Vlees en overige levensmiddelen. Patani Global Food B.V. draagt zorg voor de inkoop van uw producten, het eventueel organiseren van het transport d.m.v. zowel lucht- als zeevracht tot aan de levering op locatie van de klant.

HET BEGIN

Al ruim 20 jaar zijn wij actief in de groenten en fruit in Nederland en sedert 10 jaar actief met de export van AGF. Door de grote vraag van onze relaties naar een breder assortiment hebben wij de stap gemaakt naar onze one-stop formule en hebben derhalve dan ook het assortiment flink uitgebreid door een nauwe samenwerking met diverse expert op de overige productgroepen!

Hoe het nu gaat

Tot op de dag van vandaag hebben wij altijd service en kwaliteit hoog in het vaandel staan en hebben wij een zeer hechte en persoonlijke band met onze relaties. Het is juist daarom dat zij ons visitekaartje zijn en ons bij collega ondernemers aanprijzen, hierdoor groeien wij nog jaarlijks en blijven wij ons voor meer dan 100% inzetten voor onze relaties!

Snelle levering over de hele wereld

Hoogwaardige kwaliteit producten

Handige bestellijsten voor terugkerende bestellingen

Snel en gemakkelijk bestelsysteem

SNEL EN GEMAKKELIJK WERELDWIJD BESTELLEN?

CONTACT OPNEMEN